tisdag 20 september 2011

Är vi där nu?!

I torsdags åkte Isabelle hem :( sjukt surt. Fan Cultural Care kan va riktiga jävla skithögar. Blir as arg bara ja tänker på de. pengarkåta...
I fredags hade jag as kul. Efter jobbet kom Susanna(svensk) och hämta mig sen åkte vi och hämta Jacqui(Australien) och åkte hem till Susanna och laga svensk tacos och drack öl mm mm mmm. Dit kom AK(dansk) och Devon(Usa) oxå. Super härliga tjejer. Vi gick senare ut i WP och hade as kul. Va hemma vi 4 5 nån gång.
Sov till 12 på lördagen gick upp fixa mig lite åt och åkte in till city för att gå på svensk kräftskiva. Har ju gått och varit avundsjuk på er där hemma som har varit på kräftskiva. Men en kräftskiva på Manhattan slår ju allt så är med avundsjuk på mig själv. Kunde ju inte sluta äta. dom bjöd på köttbullar och sill och lite allt möjligt. Träffa några svenskar som bott här i 5 år så böt lite nr så ska dom få ta me en ut på lite bra ställen. Hade sjukt kul.
Söndagen va ju mindre rolig. Skulle börja 16 och va lagom söndagsdeppig så blev lite hemlängtan. Man får inte ligga hemma en heldag och bara glo in i väggen. Om man gör de får man skylla sig själv. Men de gick bra tillslut. Har ju rätt många som stöttar en så de ska man va glad för :)
Igår träffa jag Emma och den nya svensken här i Scarsdale. Hon var väldigt pratglad och supertrevlig så ikväll tar ja och Emma me henne på bion :D
På fredag kommer Robin och hälsar på. LAGOM pirrit ska ni veta.




J

S D J A

Se va lugna o fina dom ser ut...

Men de var mer på den här nivån.

Emma

Sara. Vi tog nått glas vin på Manhattan innan vi gick till kräftskivan.

Första tallriken



Tv shop Emma



Dom hade skrivit snappsvisorna så att alla kunde läsa :P



Over and out!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar